top of page

Історія першого кохання. Сергій та Тетяна

Кохання цієї пари випробувана часом, половину життя разом це вражає.

"Над першим коханням зазвичай сміються, але якщо це справжнє кохання, якщо це не просто спалах пристрасті, що прокидається, таке перше кохання стає також останнім коханням, вічним коханням..."

История первой любви

Процес створення весільної сукні включає примірки. Як це часто буває, у нас дівчат одна тема змінює іншу, про початок відносин Таня розповідають з особливим настроєм, поринаючи в приємні спогади:

– "Ми разом із дев'ятого класу, скільки це вже?", - наречена задумалася: "Ми якось у свій час рахували, а потім збилися", - (сміється).

"Я не пам'ятаю довгого квіткового періоду, мені просто з ним, від початку стало дуже спокійно, цікаво. Ну якось... Розумієш про що я? Практично щодня він проходив кілометри, щоб побачити мене, ми просто далеко жили одне від одного. Сергій мені у всьому допомагав. Я завжди відчувала його підтримку " - розповідає наречена. Вона виглядала людиною, яка перебуває в гармонії, щасливою, люблячою і спокійною, дуже рідкісний стан для нареченої напередодні весілля.

Юність, один із найбільш насичених періодів. Ми будуємо плани на майбутнє, губимося в спробах зрозуміти "хто Я" і "де моє місце" і стільки нового, а тут ще й усе це з поправкою на цілі коханої людини. Сергій та Тетяна змінювали міста, проекти. Вони навчаються і подорожують разом, для них кохання завжди сильніша за обставини. Ці закохані просто жива легенда!

Весільну сукню для Тетяни ми закінчили за три примірки, на першій обговорили модель та підібрали матеріали, обравши легкі тканини для основи сукні та мереживо шантільє для оздоблення ліфа. Зняли мірки. На другій приміряли напівфабрикат (виріб в напівготовому вигляді, що потребує подальшої роботи) майбутньої сукні, а на третій визначились з довжиною сукні та шлейфу. Все, робота була закінчена.

Після весільної подорожі, Таня передзвонила і вимовила найважливіщі слова для майстра весільної сукні: " Знаєш, я була найвродливішою нареченою, у найкрашій весільній сукні!". Саме так, хоча ми знаємо, що справа не в сукні та вся магія ремесла живе саме для цих жіночих мрій, яки ми перетворюємо на щасливі спогади...

P.S. "Пари, які призначені один для одного, проходять через все те ж лайно, що й інші пари, різниця лише в тому, що вони не здаються... і ці пари обов'язково борються за свої стосунки." – Вигаданий Персонаж.


 


 




bottom of page