top of page

Костюми для неймовірних Bunny girls, спеціально на замовлення Playboy Ukraine




Playboy – це не лише назва популярного журналу та всесвітньо відомий бренд, це величезна медіаімперія. Playboy - дитя Х'ю Хефнера, який навчив чоловіків усього світу гарного життя. Спеціально на замовлення чоловічого журналу Playboy Ukraine, MargaM atelier створили костюми ефектних Bunny girls, для вечірки Playboy Gentlemen club.









Playboy - це не тільки світлини оголених і напівоголених жінок, в журналі розміщуються літературні твори, інтерв'ю зі відомими людьми, статті на різні теми. Х'ю Хефнер не тільки підняв престиж свого проєкту на таку висоту, що публікуватися в ньому погоджувалися Джон Апдайк, Курт Воннегут і Том Кленсі, а серед інтерв'юваних були Денніс Родман, Томмі Хілфігер, Кевін Спейсі, Джон Траволта і Білл Гейтс, погоджувалися на публікацію світлин Катаріна Вітт і Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл та Шерон Стоун.






Окрема увага приділялася організації вечірок Playboy Gentlemen club. Так з легкої руки Х'ю Хефнера, місце офіціанток та хостес зайняли чарівні та сексуальні красуні у стилізованому костюмі зайчиків. Bunnies – втілення чоловічих фантазій – стали символізувати собою стиль життя, який пропонує PLAYBOY – розкіш, стиль, багатство, у тому числі інтелектуальне.





Прекрасні образи відомих Bunny Girls були розроблені відповідно до всіх правил та вимог редакції головного офісу PlayBoy. Боді на красунях Bunny Girls, не тільки відповідали модельним лініям та декоративним елементам, а стали гідним обрамленням для прекрасних форм українських Bunny. Всі деталі костюма, кожна елемент мав бути на своєму місці, згідно зразку, який затвердив ще сам Х'ю півстоліття тому.





Bunny оточені ореолом привабливості і одночасно недосяжності, адже говорити і торкатися до них заборонено. Також у дівчат Bunny є свій справжній кодекс. У ньому зазначено велику кількість вимог та правил для дівчат, які представляють PLAYBOY. Адже Bunny – це візитівка кращих атмосферних вечірок у стилі видатного Х'ю.







bottom of page